

17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 * 17 MAJA 2025 *
Pyzy, ziemniaczane kuleczki, to nie tylko danie, to prawdziwa legenda. Ich historia jest nierozerwalnie związana z Pragą Północ i słynnym Bazarem Różyckiego. To właśnie tam, w cieniu bazarowych kramów, w słoikach owiniętych gazetą, serwowano ten prosty, a zarazem pyszny przysmak. Jaki jest sekret smaku, który przywołuje wspomnienia? Ziemniaki, cebula, odrobina oleju i…. no właśnie. Przyjdźcie przekonać się, co jeszcze będzie składnikiem nowej odsłony pyz z CookLabu. Dla dorosłych i dzieci od 10 r. ż. (osoby niepełnoletnie pod opieką rodzica/ opiekuna prawnego). Do 16 osób na warsztat.
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. Nie wymaga zgłoszenia ani rejestracji. Przeznaczony dla wskazanych osób, dla których dedykowane jest wydarzenie. Zwiedzanie odbywa się w wyznaczonych godzinach.
źródło: CookLab